Vorige Artikel 23 van 157 Volgende

I don't want to sleep like - poster

Artikelnummer: POSSLEEPHUS
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster met een bijzondere tekst hetgeen iedere kersverse mama weleens voelt na de geboorte van haar kind.

Ben je bevallen en zijn de nachten niet altijd even rooskleurig sindsdien. Geloof me dat het op een gegeven moment echt wel beter zal gaan, maar een pretje is het zeer zeker niet. Merkt de papa in het huis daar net zoveel van of gaat het moederinstinct net wat verder en is zij net wat waakzamer?

Deze poster bevat een toepasselijke tekst voor kersverse papa's en mama's welke in vele huishoudens de waarheid is. De tekst is: I don't want to sleep like a baby, I just want to sleep like my husband.

Achterliggende gedachte achter deze poster is natuurlijk dat de moeder vaak de baby tijdens de nachtelijke uurtjes aan het troosten is en de man er heerlijk doorheen slaapt. Deze nachtrust wil mama ook weleens ervaren.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss