Vorige Artikel 24 van 157 Volgende

Tipi tent met geboortedata - Poster

Artikelnummer: POSTIPI
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Leuke geboorteposter voorzien van een tipitent met daar omheen geboortedata. Poster leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een hippe poster voor de geboorte van je zoon of dochter dan ben je met deze tipi tent aan het juiste adres. 

Op deze geboorteposter staat een tipitent afgebeeld met daar omheen afgebeeld de geboortedata. Bovenaan de poster wordt de naam van de jongen of meisje afgebeeld. Onder de tipitent plaatsen we de geboortedatum, de geboortetijd en het gewicht van de pasgeboren baby. Al deze info kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld.

Voor de achtergrond van de poster kan gekozen worden uit 3 verschillende opties. Te weten wit, zachtroze voor de meisjes en mintgroen voor de jongens.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss