Vorige Artikel 32 van 154 Volgende

Kind in de bloemenweide - Poster met naam

Artikelnummer: POSWEIDE
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige gepersonaliseerde zwart wit poster met de afbeelding van een weide waarin een kindje een vlinder op de hand heeft.

Kinderen spelen graag in de natuur. Ze houden van bloemetjes, planten, bomen en diertjes. Op deze poster staat een nieuwsgierig kindje afgebeeld die kijkt naar alle bloemetjes en planten en een grote boom in de bloemenweide. Op de ene hand heeft het kindje een vlinder en een andere vlinder fladdert er omheen. 

Door deze poster in zwart wit uit te voeren is het passend binnen ieders interieur, maar daarbij geeft het ook ruimte tot improvisatie. Je kunt zelf beter inbeelden wie daar staat, een bekende van je?

In de rechter bovenhoek plaatsen we een naam naar keuze. Deze kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld. Wil je liever geen naam op de poster dan laat je dit veld eenvoudig leeg.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss