Vorige Artikel 15 van 163 Volgende

Geboorteposter Letter met geboortedata - brush stijlG

Artikelnummer: POSGEBBRUSH
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige geboorteposter met de eerste letter van zijn of haar naam met daaronder de volledige naam. Daaronder de data.

Ben je op zoek naar een mooie poster voor aan de muur van de babykamer of indien ze al wat ouder zijn voor in de slaapkamer van de zoon of dochter, dan is deze poster een mooi idee.

Op deze poster staat in het midden de beginletter van zijn of haar naam. Daaronder plaatsen we zijn of haar naam volledig. Dit proberen we mooi met elkaar te matchen en weer te geven in een brush stijl. Deze gegevens vul je in in de daarvoor bestemde open velden.

Aan de onderzijde plaatsen we in een kleiner formaat de geboortedata van de jongen of het meisje. Dit wordt in de volgende volgorde geplaatst: 
-Geboortedatum (maand volledig in tekst)
-Geboortetijd (notatie als UU:MM)
-Geboortegewicht in gram

De notatie zoals in het voorbeeld wordt aangehouden. Je geeft deze in in de daarvoor bestemde velden.

De gehele tekst op de poster kun je laten afdrukken in een heleboel kleuren, geef je gewenste kleur aan in het keuzemenu.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss