Vorige Artikel 30 van 161 Volgende

Spookje boo met naam Poster - zachtroze & zachtblauw

Artikelnummer: POSSPOOKZZ
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Spookje bestaande uit zijn of haar naam weergegeven op een zachtroze of zachtblauwe achtergrond. Ook de naam onder de spook weergegeven.

Wil je een bijzonder poster aan de muur hebben in de kinder- of babykamer dan hebben we hier ons spookje boo. Spookje boo is hardstikke lief en blijft netjes op de poster geplakt. Spookje boo is heel bijzonder want hij bestaat uit de letters van jouw naam. Misschien wel de naam van het pasgeboren kindje.

De naam die je doorgeeft in het daarvoor bestemde open veld wordt tientalle keren gebruikt om het spookje mee te bedekken door zwarte letters te gebruiken. Uiteindelijk is het onzichtbare spookje op de zachtroze of zachtblauwe achtergrond helemaal zichtbaar geworden door de opgegeven naam in de zwarte letters. De kleur achtergrond kun je kiezen in het daarvoor bestemde keuzemenu.

Onder het spookje staat er standaard het enige woordje dat het spookje kan uitspreken, te weten het woordje boo, maar mocht je hier een andere tekst willen of de naam waarmee het spookje bedekt is dan kun je deze invullen in het daarvoor bestemde open veld.

Wil je graag het spookje op een witte of zwarte achtergrond waarbij de naam ook weer in grote getale op het spookje staan en de gewenste naam of tekst onder het spookje staat dan verwijzen we je naar de adere spookjes posters in deze categorie.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze zijn leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss