-20%

Vorige Artikel 45 van 181 Volgende

Spookje boo met naam Poster - witte achtergrond

Artikelnummer: POSSPOOK
€ 11,95 € 9,56 (inclusief btw)

Poster voorzien van een spookje welke bestaat uit de naam van een door jouw opgegeven naam. Eronder komt of de naam of boo.

Wil je een bijzonder poster aan de muur hebben in de kinderkamer dan hebben we hier ons spookje boo. Spookje boo is hardstikke lief en blijft netjes op de poster geplakt. Spookje boo is heel bijzonder want hij bestaat uit de letters van jouw naam. 

De naam die je doorgeeft in het daarvoor bestemde open veld wordt tientalle keren gebruikt om het spookje mee te bedekken. uiteindelijk is het onzichtbare spookje helemaal zichtbaar geworden door de opgegeven naam.

Onder het spookje staat er standaard het enige woordje dat het spookje kan uitspreken, te weten het woordje boo, maar mocht je hier een andere tekst willen of de naam waarmee het spookje bedekt is dan kun je deze invullen in het daarvoor bestemde open veld.

Wil je het spookje graag op een poster met een zwarte achtergrond, daar waar de letters van de naam op het spookje en de naam of tekst onder het spookje wit zijn, dan verwijzen we je naar hier.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze zijn leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss