Vorige Artikel 35 van 163 Volgende

Vlinder poster met naam

Artikelnummer: POSVLIN
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met een vlinder in aquarel stijl voorzien van een naam in de rechteronderhoek. Leverbaar in 6 formaten.

De vlinder is bij ieder persoon geliefd. Vele vlinders hebben mooie kleuren en worden in de zomer aanbeden zodra ze heen en weer fladderen door de natuur. Kinderen houden ook heel veel van vlinders. Overleden kindjes worden vaak ook in verband gebracht met vlinders. 

Op deze poster is een vlinder afgebeeld in aquarel stijl. In de rechteronderhoek is ruimte voor het plaatsen van een naam. In het voorbeeld is de naam Elize genomen. Mocht je geen naam in de hoek geplaatst willen hebben en enkel de vlinder afgebeeld zien dan kunt u dit bestemde veld leeg laten.

De poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss