Vorige Artikel 35 van 161 Volgende

Geboorte spreuk met naam - Poster

Artikelnummer: POSSPREUK
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Een bijzondere spreuk voor op een kinderposter. Voorzien van de naam van de kleine ukkepuk.

Ben je op zoek naar een leuke poster voor in de babykamer aan de muur of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor de trotse ouders. Deze tekst op posterformaat is er eentje uit het boekje. Een prachtig kloppende rij van zinnetjes die allemaal slaan op het bestaan van de baby. 

Aan de bovenzijde van het mooie gedicht komt de naam van de pasgeboren ukkepuk te staan. Deze naam kun je invullen in het daarvoor bestemde open veld.

Deze poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss