Vorige Artikel 36 van 161 Volgende

Childhood - Poster

Artikelnummer: POSCHILD
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Leuke tekstposter over je jeugd en de vergelijking met dronken zijn. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Weet jij ook niet meer alles te herinneren uit je eigen jeugd, maar weten omstanders dit nog haarfijn uit te leggen. Elke leuke opmerking die je maakte of bijzondere move waarbij iedereen achterover sloeg van verbazing. Jij weet  van niets meer maar mensen om je heen laten je denken alsof je dronken bent en weten het juist te vertellen.

De tekst op de poster luidt: childhood is like being drunk. Everyone remembers what you did. Except you. 
Leuke aan deze poster is dat deze op een bijzonder manier is neergezet en is ondertekend door anonymous. Ook dat laatste is een leuke bijkomstigheid op deze vrolijke poster.

De poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss