-15%

Vorige Artikel 143 van 163 Volgende

Superhero poster met naam - eigen kleur

Artikelnummer: HEROTEXT
€ 11,95 € 10,16 (inclusief 21% btw)

Stoere superhero poster voor de kinderkamer voorzien van de naam van uw zoon of dochter. U bepaalt zelf de kleurstelling.

Stoere superheld kinderposter met de hippe tekst; Superhero gevolgd door de naam die u zelf kunt kiezen. Deze poster staat geweldig in een monochrome baby- of kinderkamer. Boven de tekst staat ook een superheld afgebeeld.

Voor zowel de tekst superhero en de naam kunt u zelf de kleur bepalen van deze tekst. Hiervoor maakt u de keuzes in het keuzemenu.

Wil je een origineel kado geven voor een kinderverjaardag of als kraamkado? Deze gave gekleurde kinderposter is erg leuk om te geven. De poster is leverbaar in 6 formaten.

 

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss