Vorige Artikel 145 van 163 Volgende

Tijger poster met naam naar keuze

Artikelnummer: TIJGERPOS
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Kinderkamer poster in de uitvoering van een vrolijke tijger. Onder de tijger heb je de keuze voor een eigen naam in een kleur naar keuze.

Prachtige dierenposters met een bijzonder speels effect. Bij deze poster stat er een prachtige tijger afgebeeld. Onder de tijger kan er een naam naar keuze gezet worden. Dit kan zoals in het voorbeeld het woord tijger zijn, maar kan ook een naam van je zoon of dochter zijn. Tevens kun je voor de naam een eigen kleur uitkiezen. De poster is verkrijgbaar in 6 formaten.

Deze posters passen heel goed bij de speelse kleurrijke kinderkamers van nu.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss