-15%

Vorige Artikel 156 van 163 Volgende

Can change the world poster met naam - Eigen kleur

Artikelnummer: GLOBEPOS
€ 11,95 € 10,16 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster voorzien van een wereldbol in aquareleffect met erbij de naam van uw zoon of dochter.

Nobody can change the world zeggen ze wel eens. Nou sinds jouw zoon of dochter is geboren heb je toch wel echt momenten dat je denkt dat hij of zij de wereld in d'r eentje aankan. Deze poster maakt het dubbel en dwars waard. 

Op de  poster staat  een wereldbol afgebeeld in een prachtig aquarel effect. Daaronder  staat de tekst Can change the world. Boven de wereldbol plaatsen we een naam naar keuze welke u doorgeeft in het daarvoor  bestemde  open veld.

De naam die u opgeeft kunt u net als de tekst onder de  wereldbol een kleur geven. Er zijn 9 kleuren beschikbaar. Mocht u een andere tekst of kleur wensen dan kunt u altijd hiervoor informeren voorafgaand  aan uw bestelling.

Ingelijst is deze poster een mooi verjaardagskado voor een jongen of meisje. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss