-15%

Vorige Artikel 158 van 163 Volgende

Poster met naam en datum in hart

Artikelnummer: NAAMPOST
€ 11,95 € 10,16 (inclusief 21% btw)

Naamposter voor de kinderkamer voorzien van een fonkelend hart in de kleur naar keuze met daarin de naam en eventeel de geboortedatum.

Of het nou voor een jongen of een meisje is, deze poster is erg stoer en het afgebeelde hart in de poster is in verschillende kleuren te verkrijgen. In het hart plaatsen we de naam van het kindje en eventueel indien u dit wenst voegen we de geboortedatum erbij.

Deze informatie kunt u eenvoudig invoeren in de daarvoor bestemde open velden. Wenst u enkel de naam en geen geboortedatum dan kunt u het veld van de geboortedatum leeg laten. De kleur van het hart kunt u kiezen in het meerkeuzemenu. Wenst u geen roze, blauw of zwart hart dan kunt u in het daarop volgende open veld de juiste kleur aangeven.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss