-20%

Vorige Artikel 4 van 12 Volgende

3D Kader Confetti to Celebrate met confetti

Levertijd & Verzendkosten: KADER3
€ 12,95 € 10,36 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Fotolijst met diepliggende poster voorzien van persoonlijke tekst en ruimte voor confetti.

Als je iemand op zijn of haar verjaardag wilt verrassen met een blijvend cadeautje en toch een felicitatie dan is deze tip de moeite waard. 

Op een leuke manier breng jij met deze fotolijst je felicitaties over aan de jarige job. Met een prachtig hart op de achtergrond welke in 9 verschillende kleuren uitgevoerd kan worden staat er een mooie toepasselijke tekst op de voorgrond. 

We beginnen de tekst met een naam naar keuze achter lieve. Deze naam kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld. Voor het hart wordt in een sierletter de tekst Confetti to Celebrate geplaatst. Aan de onderzijde komt de tekst your birthday te staan met daar weer onder een eigen tekst naar keuze. In het voorbeeld hebben we hier geplaatst en vanavond heerlijk uit eten maar daar kan alle tekst komen te staan welke u wenst. Het kan natuurlijk ook de afzender van het cadeautje zijn. De gewenste tekst kan ingevoerd worden in het daarvoor bestemde open veld.

Mocht je een totaal andere tekst wensen dan vernemen we dit graag voorafgaand aan je bestelling. Hiervoor geldt geen meerprijs.

De kleine poster met een formaat van circa 10x15 cm wordt geplaatst in een fotolijst met een wat bredere maar vooral hoge rand. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen het glas en de poster. Deze ruimte kan opgevuld worden vanuit onze zijde met confetti en wellicht vanuit jullie zijde met een cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een geldbriefje. Er is een keuze of je de confetti er los bij wenst te ontvangen of dat we deze al in de fotolijst mogen stoppen.

Voor het kader is er keuze uit een lijst in een lichte houtskleur, een donkere houtskleur en wit. Alles bij elkaar een ingelijste persoonlijke begroeting.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss