-20%

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende

3D Kader Jouw Feestje met confetti

Artikelnummer: KADER1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Fotolijst met diepliggende poster voorzien van persoonlijke tekst en ruimte voor confetti.

Als je iemand op zijn of haar verjaardag wilt verrassen met een blijvend cadeautje en toch een felicitatie dan is deze tip de moeite waard. 

Op een leuke manier breng jij met deze fotolijst je felicitaties over aan de jarige job. In een kleurrijk geheel staat er aan de bovenzijde hieperdepiephoera. Daaronder wordt een naam naar keuze vermeld met daaronder een sierlijke verjaardagsslinger. Daaronder komt de tekst te staan Vandaag is het helemaal jouw feestje.

De naam naar keuze kan ingevuld worden in het daarvoor bestemde open veld. Voor de tekst hieperdepiephoera en het woord helemaal kan er gekozen worden uit 9 kleuren. Deze brengen een extra kleurrijk geheel aan het kader.

Mocht je een totaal andere tekst wensen dan vernemen we dit graag voorafgaand aan je bestelling. Hiervoor geldt geen meerprijs.

De kleine poster met een formaat van circa 10x15 cm wordt geplaatst in een fotolijst met een wat bredere maar vooral hoge rand. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen het glas en de poster. Deze ruimte kan opgevuld worden vanuit onze zijde met confetti en wellicht vanuit jullie zijde met een cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een geldbriefje. Er is een keuze of je de confetti er los bij wenst te ontvangen of dat we deze al in de fotolijst mogen stoppen.

Voor het kader is er keuze uit een lijst in een lichte houtskleur, een donkere houtskleur of wit. Alles bij elkaar een ingelijste persoonlijke begroeting.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss