-20%

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

3D Kader Lang Leve Lieve met confetti

Artikelnummer: KADER2
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Fotolijst met diepliggende poster voorzien van persoonlijke tekst en ruimte voor confetti.

Als je iemand op zijn of haar verjaardag wilt verrassen met een blijvend cadeautje en toch een felicitatie dan is deze tip de moeite waard. 

Op een leuke manier breng jij met deze fotolijst je felicitaties over aan de jarige job. In een kleurrijke Scrabble opstelling staat er aan de rechter- en onderzijde Happy Birthday. Ietswat uit het midden staat Lang Leve Lieve gevolgd door een naam of tekst naar keuze. Dit wordt in het voorbeeld in de kleur zwart gedrukt maar kan natuurlijk ook in één van de negen overige kleuren. De naam of tekst kun je invullen in het daarvoor bestemde open veld. De kleurkeuze voor de tekst vind je terug in het meerkeuzemenu.

Mocht je een totaal andere tekst wensen dan vernemen we dit graag voorafgaand aan je bestelling. Hiervoor geldt geen meerprijs.

De kleine poster met een formaat van circa 10x15 cm wordt geplaatst in een fotolijst met een wat bredere maar vooral hoge rand. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen het glas en de poster. Deze ruimte kan opgevuld worden vanuit onze zijde met confetti en wellicht vanuit jullie zijde 0met een cadeautje in de vorm van bijvoorbeeld een geldbriefje. Er is een keuze of je de confetti er los bij wenst te ontvangen of dat we deze al in de fotolijst mogen stoppen.

Voor het kader is er keuze uit een lijst in lichte houtskleur, een donkere houtskleur of wit. Alles bij elkaar een ingelijste persoonlijke begroeting.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss