Vorige Artikel 9 van 13 Volgende

Sea you soon - Zomerse poster

Artikelnummer: POSZOM05
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Hippe uitgave van een zomerse poster. Deze poster in het thema sea you soon is een vrolijke poster voor in huis. 

 

Op deze zomerse dagen is iedereen vrolijk en energiek. Je krijgt zin om lekker actief aan de slag te gaan of juist te genieten van het heerlijke zonnetje en niet te vergeten je welverdiende vakantiedagen. Deze poster draagt hier zeker een steentje aan bij. 

Op deze editie van de zomerse posters staat een lief schaapje die over het strand loopt tussen de schelpjes en zeesterren en geniet van het heerlijk weertje. Ze heeft een leuke zwemband vast in de vorm van een donut.

Deze poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss