Vorige Artikel 13 van 13 Volgende

Chillen op het strand - Zomerse poster

Artikelnummer: POSZOM01
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Hippe uitgave van een zomerse poster. Deze poster in het thema chill is een vrolijke poster voor in huis. Leverbaar in 6 formaten.

 

Op deze zomerse dagen is iedereen vrolijk en energiek. Je krijgt zin om lekker actief aan de slag te gaan of juist te genieten van het heerlijke zonnetje en niet te vergeten je welverdiende vakantiedagen. Deze poster draagt hier zeker een steentje aan bij. 

Op deze editie van de zomerse posters staat een leuk figuur die heerlijk aan het chillen is op zijn strandlaken. Genietend van de zon met zijn zonnebril op.

Deze poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss