Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Stoere poster met Amerikaanse legerjeep

Artikelnummer: VIN003
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er natuurlijk vanuit de hele wereld verzet tegen de vijand. Ook Amerika hielp toen met veel materieel mee om ons te bevrijden. Enkel unieke voertuigen uit het Amerikaanse leger zijn later nog als symbool door het leven gegaan. Zo ook de Amerikaanse Jeep. Deze staat afgebeeld op de poster en dateert uit 1942. Zoals de titel van de poster ook al aangeeft military base, american legend.

Deze vintage poster bevat een kleurstelling welke perfect past bij de afbeelding en de tekst. Deze poster is leverbaar in 3 formaten en wordt geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss