Vorige Artikel 4 van 15 Volgende

Gloeilamp met tekst Thomas Edison poster

Artikelnummer: VIN002
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Thomas A. Edison staat bekend om zijn uitgevonden gloeilamp. Vele theoriën en uitspraken over deze geleerde zijn de ronde gegaan zo ook degene welke afgebeeld staat op de poster.
I haven't failed, i've just found 10.000 ways that won't work. Was getekend Thomas A. Edison. Deze uitspraak op de vintage poster geeft juist de doorzetter aan en is daarom uitermate goed geschikt om bij je thuis te hangen of kado te geven aan iemand die bekend staat als een "doorzetter".

De poster is leverbaar in 3 formaten en wordt gegeprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss