Navigatie
Vorige Artikel 5 van 14 Volgende

Vintage poster Amerikaanse bolide

Artikelnummer: VIN005
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Een afbeelding van een prachtige Amerikaanse bolide omgeven door de tekst die juist typeren wat er leefde in die tijd. America's highway en Legendary Garage zijn gelijk items welke we kunnen koppelen aan de films die we allemaal gezien hebben. Deze gingen direct gepaard met auto's zoals afgebeeld. Deze oude wagen maakte detijds de blits door zijn gewaagde uitstraling waarmee je gezien mocht worden.

Iemand die helemaal in deze stijl leeft en graag terug in deze tijd zou gaan zou enorm blij zijn met een poster van deze afbeelding. We produceren deze poster op 3 formaten en wordt geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss