-20%

Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

Favoriete land naar keuze - poster

Artikelnummer: POSLANDKEUZE
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Jouw favoriet land waar dan ook ter wereld op posterformaat. Keuze uit 6 formaten.

Heb je een voorkeur voor een bepaald land? Daar waar jij geboren bent? Daar waar je graag op vakantie gaat of misschien zelfs wel woont? Dit bijzondere land heeft voor jou een bijzondere betekenis en daar mag een mooi stukje kunst van gemaakt worden. 

Op deze poster geven we een land naar keuze weer in een mooie zwarte silhouet. De landsgrenzen zijn goed zichtbaar op deze poster en de benaming van het land komt onderaan de poster te staan in een moderne stijl.

Het gewenste land of provincie kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld. De benaming onder het land komt er in de Nederlandse taal onder te staan. Mocht men dit liever in een andere taal vermeld hebben dan vernemen we dit graag voorafgaand aan de bestelling.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss