-20%

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende

Spanje - Favoriete landen op poster

Artikelnummer: POSLANDSPAN
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Op deze poster staat de silhouet van het land Spanje afgebeeld. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Iedereen heeft wel een favoriet land. Daar waar hij of zij woont, of zou willen wonen. Misschien is het wel steeds ieder jaar een ander land, te weten het land waar je op vakantie gaat. Je geboorteland kan natuurlijk ook één van je favorieten zijn. Laten we deze landen eens een mooi kader geven met keuze uit diverse formaten.

Ieder land heeft zijn eigen vorm, maar allen zijn ze uniek en hebben ze iets bijzonders in zich. Zo ook dit land: Spanje. Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een land in het zuidwesten van Europa met 48.958.159 inwoners en een oppervlakte van 505.992 km². Het land beslaat grofweg 80% van het Iberisch Schiereiland.

Onderaad de poster wordt het land vermeld in de Nederlandse taal. Indien u wenst dit te wijzigen naar een andere taal of een andere tekst vernemen we dit graag voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss