-20%

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Wereldkaart in kleuren met tekst - Versie 2 poster

Artikelnummer: WORLDCLR2
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Een prachtige weergave van de wereldkaart in enorm veel kleurtjes. Ben niet de gemiddelde persoon maar steek er bovenuit.

Een erg kleurrijk ontwerp van een kunstenaar die de wereld nogal voorzien van kleurtjes op zijn netvlies heeft Op de poster staat de gehele wereld afgebeeld in diverse opvallende kleurtjes. Geen enkel gekleurd stukje is hetzelfde. Allerlei kleuren door elkaar. Een hoop diversiteit waartussen  het moeilijk opvallen is.

Boven en onder deze wereldkaart staat bij deze versie 2 de volgende tekst:
In a world full of average be outstanding
 

Deze poster is een prachtige aanwinst voor in de woonkamer, de slaapkamer of op kantoor. Deze opvallende poster mag gezien worden.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De opdruk kan geprint worden op 6 verschillende formaten posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss