-20%

Vorige Artikel 8 van 8 Volgende

Wereldkaart in kleuren met tekst - Versie 1 poster

Artikelnummer: WORLDCLR1
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Zo kleurrijk zag je de wereld nog nooit. Zorg dat je door de bomen het bos nog ziet en val op tussen de menigte.

Met trots presenteren we een prachtige poster van een artistiek kunstenaar welke de wereld erg kleurrijk voor zich zag. Op de poster staat de gehele wereld afgebeeld in diverse opvallende kleurtjes. Geen enkel gekleurd stukje is hetzelfde. Allerlei kleuren door elkaar. Een hoop diversiteit waartussen  het moeilijk opvallen is.

Boven en onder deze wereldkaart staat bij deze versie 1 de volgende tekst:
In a world full of average be outstanding
 

Deze poster is een prachtige aanwinst voor in de woonkamer, de slaapkamer of op kantoor. Deze opvallende poster mag gezien worden.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De opdruk kan geprint worden op 6 verschillende formaten posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss