Vorige Artikel 19 van 151 Volgende

Uitgerekende datum - Poster, nu met extra A5!

Artikelnummer: POSUITGDATE
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

De uitgerekende datum van jullie zwangerschap op een bijzondere wijze weergegeven op posterformaat. Vanaf A5.

Hebben jullie te horen gekregen dat jullie zwanger zijn en wanneer de baby geboren gaat worden? Dan wil je het graag aan iedereen gaan vertellen natuurlijk. Wij willen jullie ondersteunen met een prachtig idee om dit bijzondere nieuws te verkondigen. 

Op deze prachtige poster wordt de kalendermaand vermeld van de maand dat je bent uitgerekend. Om de datum welke je door hebt gekregen plaatsen we de omlijning van een aantal hartjes. Dit alles wordt weergegeven op een zachtroze of witte ondergrond. Hiervoor maak je de keuze in het betreffende keuzemenu.

Aan de bovenzijde plaatsen we de maand en het jaartal dat je bent uitgerekend. In het voorbeeld is de persoon uitgerekend op 17 januari 2020. De uitgerekende datum kun je vermelden in het daarvoor bestemde open veld.

Deze poster is leverbaar vanaf A5 formaat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je wilt van deze kaart waarschijnlijk een mooie foto maken om te plaatsen op social media of om deze aan de muur te hangen. Maar er is nog iets leuks. Je wilt wellicht iemand verrassen met deze leuke kaart en hem eigenlijk ook zelf houden. Dat kan! Bij bestelling van het A5 model krijg je van ons een A5 model er gratis bij om bijvoorbeeld weg te geven aan de trotse opa en oma.

De poster wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 7 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss