Vorige Artikel 20 van 151 Volgende

Geboortedata poster met lachebekjes

Artikelnummer: POS4BABY
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster met alle geboortedata vermeld in een kader. Het kader wordt vastgehouden door een groepje van 4 vrolijke baby's.

Als je zoon of dochter geboren wordt na al die tijd zwangerschap dan verandert in één moment je hele leven. Het belangrijkste persoontje op aarde is er vanaf nu echt bij en heeft voor altijd een plekje in jullie harten. Hij of zij is de liefste en alles maar dan ook alles heb je er voor over om hem of haar gelukkig te zien worden.

Het unieke is dat je naast het geboortekaartje graag de data van je kindje vastlegt. Deze mooie poster levert daar een belangrijke bijdrage aan. Allereerst leggen we de poster aan je uit.

Op de poster staat een groot kader wat in hoogte bijna net zo groot is als de poster zelf. Hierachter zitten vier goedlachse babietjes verscholen die net met hun gezichtjes om het hoekje komen kijken. Zij houden als het ware het grote kader voor jou vast. 

In het kader vermelden we achtereenvolgens:
-De naam van het jongetje of meisje.
-De geboortedatum, deze wordt exact weergegeven als in het voorbeeld.
-De geboortetijd. Natuurlijk te herkennen aan het icoontje van een klokje
-Het geboortegewicht. Ook deze hebben we herkenbaar gemaakt met een weegschaaltje
-De plaatsnaam waar hij of zij geboren is.

Al deze data kan ingevuld worden in de daarvoor bestemde open velden. Mocht je één van deze data niet voorhanden hebben of niet vermeld willen hebben op de geboorteposter dan kun je dit betreffende veld leeg laten en zorgen wij voor een perfect opgevuld kader.

Deze poster is een prachtig cadeau om te geven tijdens het kraamfeest. Want waar gefeest wordt horen natuurlijk toepasselijke cadeautjes bij. Papa en mama zullen ook zeker blij worden van deze gepersonaliseerde poster.

De poster kun je bestellen in maar liefst 6 verschillende formaten. Iedere poster wordt gedrukt op de beste kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss