Vorige Artikel 23 van 151 Volgende

Geboorteposter geboortedata met bolletjes

Artikelnummer: GEBOOIGEDM
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Mooi kraamcadeau geboorteposter met alle geboortedata van het pasgeboren jongetje of meisje. Tevens als decoratie voorzien van confetti. tekst in kleur naar wens.

Deze geboorteposter is echt een bijzondere en unieke babyposter. Het ontwerp is zacht en lief en de confetti er omheen geeft het geheel een speels effect. Geef je deze poster als kraamcadeau dan geef je niet zomaar een geboortecadeau maar echt een mooie herinnering met een persoonlijk tintje.

De volgende gegevens zijn nodig om te geboorteposter te personaliseren; 

- Naam kindje
- Geboortedatum
- Geboortetijd
- Gewicht
- Lengte

U kunt deze invullen tijdens de bestelling in het keuzeveld. Mocht u iets in de opstelling gewijzigd zien dan vernemen we dit graag voorafgaand aan uw bestelling.

Maak ook een keuze uit de kleur voor de tekst . U kunt negen kleuren kiezen in het keuzemenu. 
Voor het versturen ontvang je via de e-mail eerst een proef zoals de poster eruit komt te zien.

A3 is 2x een A4 papier naast elkaar. De posters zijn leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss