Vorige Artikel 25 van 153 Volgende

Geboorte poster babyvoetjes - Meisje

Artikelnummer: POSVOETRO
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Geboorteposter waarbij de naam en de geboortedatum vermeld staan buiten de babyvoetjes. In de voetjes drukken we de overige geboortedata.

Is er een kindje geboren in je naaste omgeving of zijn jullie zelf papa en mama geworden van een prachtige dochter dan is deze geboorteposter een prachtig item om (jezelf) cadeau te geven. Op deze poster staan twee zachtroze gekleurde babyvoetjes afgebeeld met daarin en er omheen de geboortedata van het meisje vermeld.

Achtereenvolgens vul je in de daarvoor bestemde open velden de volgende gegevens in:
-De naam van het meisje. Haar naam wordt rechtsboven geplaatst.
-De geboortedatum van het meisje. Deze datum wordt linksonder geplaatst exact gelijk aan het voorbeeld.
-Het geboortegewicht. Deze wordt in gram vermeld in het linkervoetje.
-De geboortetijd en de lengte bij geboorte. Deze data worden weergegeven in het rechtervoetje.

Mocht één van deze data je niet bekend zijn of wil je deze niet ingevuld hebben op de poster dan kun je deze velden leeg laten. Wij zullen dan zorgen voor een juiste invulling in het betreffende voetje.

Deze geboorteposter zal prachtig staan in de babykamer van het pasgeboren meisje en zal dan ook zeker erg gewaardeerd worden als deze als kraamcadeau gegeven wordt aan de trotse ouders. 

De poster is leverbaar in 6 formaten en de poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss