Vorige Artikel 35 van 151 Volgende

Geboorteposter met naam en datum - Grijs Zwart

Artikelnummer: CONFGEBPOS2
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Een vrolijke geboorteposter waarbij de naam van het jongetje of meisje omringd wordt met tal van vrolijke grijze en zwarte confetti.

Ben je op zoek naar een mooie decoratie voor aan de muur in de babykamer? Of vind je het leuk dat de slaapkamer van je stoere jongen of hippe meid eens opgevrolijkt wordt met een prachtige poster. Dan is deze poster zeker het aanraden waard.

Centraal op de poster komt de naam van de jongen of het meisje te staan in een bijzonder lettertype. Eventueel als extra optie kan de geboortedatum erbij vermeld worden. Zowel de naam als de geboortedatum kunnen ingevuld worden in de daarvoor bestemde open velden. Mocht je geen geboortedatum er op vermeld willen hebben dan kun je dit veld eenvoudig leeg laten.

Deze poster is verkrijgbaar in maar liefst 6 formaten en wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. Deze geboorteposter is ideaal om in de babykamer als decoratie te hangen of om als kraamcadeau te geven indien men op kraamvisite gaat.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss