Vorige Artikel 36 van 151 Volgende

Letter met naam in bloemenstijl - Poster

Artikelnummer: POSLETNM
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Een naam naar keuze met de beginletter in een sierlijke stijl weergegeven op posterformaat. Keuze uit 6 formaten.

Wil je een prachtig poster aan de muur hebben van een naam naar keuze met daarbij de beginletter in een sierlijke stijl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze poster wordt de beginletter in een sierlijke gekleurde stijl weergegeven. Iedere letter van het alfabet heeft een andere stijl van versiering.

Onder deze letter komt de naam van die ene persoon in een stoer en toch passend lettertype eronder. Doordat de naam op de voorgrond staat komt er een mooie weergave naar voren.

Zowel de beginletter als de naam vragen we je in te voeren in het daarvoor bestemde open veld. Zo zou je ook de combinatie anders kunnen maken bijvoorbeeld de beginletter van je voornaam en de achternaam eronder.

Deze poster is leverbaar in maar liefst 6 verschillende formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss