Vorige Artikel 6 van 36 Volgende

Plattegrond Stad / dorp - Lijntekening

Artikelnummer: PLATLIJN
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige plattegrond met je favoriete stad of dorp waar dan ook ter wereld. Keuze uit 6 formaten in lijntekening.

Altijd al een groots fan geweest van je geboortedorp, de stad waar je favoriete voetbalclub speelt of de stad waarin je gestudeerd of gewerkt hebt? Nu brengen we de plattegrond van je favoriete stad of dorp ter wereld uit op posterformaat. 

Bij dit artikel kun je zelf aangeven welke stad of welk dorp je uitgevoerd wil hebben op posterformaat. Je voert eenvoudig in het daarvoor bestemde open veld de plaatsnaam in.

Leuk om kado te geven bij een housewarming of om te geven als verjaardagskado als iemand helemaal dol is op zijn/haar woonplaats / lievelingsstad.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

U heeft voor deze plattegrond gekozen voor de plattegrond uitgevoerd als lijntekening. Deze strakke weergave heeft een moderne stijl en is toepasbaar binnen vrijwel ieders interieur. 

U kunt zelf in het daarvoor bestemde veld opgeven welke tekst u onder de plattegrond weergegeven wil hebben. Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes. 

U heeft tevens de keuze om te kiezen voor een omlijning op de poster. Op de 1e foto ziet u dit ook afgebeeld.

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail van het gebied. Let op: dit is nog geen weergave van de uiteindelijke poster echter willen we aan de slag gaan met én het juiste gebied én de juiste schaal. Na uw akkoord is er dan ook geen wijziging meer mogelijk ten aanzien van in- of uitzoomen.

Indien u hiervoor het akkoord heeft gegeven gaat onze ontwerper aan de slag met de definitieve poster. Ook deze wordt u per mail ter goedkeuring aangeboden. Aan de plattegrond zelf kan niets meer gewijzigd worden daar het gebied en de schaal reeds door u geaccodeerd zijn.

Het akkoord op de definitieve proef is bedoeld voor de tekst, grootte van de tekst en de positie van de tekst. Indien dit eveneens door geaccodeerd is gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss