-20%

Vorige Artikel 17 van 39 Volgende

Plattegrond Groot Grijstinten - Eigen keuze + positiebepaling

Artikelnummer: POSPLATPOSGR
€ 21,95 € 17,56 (inclusief btw)

Een prachtige grote weergave van de plattegrond van je lievelingsstad of dorp waar dan ook ter wereld tezamen met positiebepaling.
 

Altijd al een groots fan geweest van je geboortedorp, de stad waar je favoriete voetbalclub speelt of de stad waarin je gestudeerd of gewerkt hebt? Nu brengen we de plattegrond van je favoriete stad of dorp ter wereld uit op posterformaat in grijstinten. Dit gecombineerd met een icoon op een positie naar wens maakt het in totaliteit een prachtige persoonlijke poster.

Bij dit artikel is de keuze gemaakt voor de plaats San Fransisco in de Verenigde Staten, maar letterlijk elk dorp of stad waar dan ook ter wereld brengen wij op groot formaat uit op de poster. De plattegrond bezit bijna 75% van de poster maar daardoor is er oog voor detail. Onder de poster kan een tekst naar wens ingegeven worden. Tevens wordt er in het open veld gevraagd om een adres. Dit adres wordt in de poster aangegeven door een nader te duiden icoon.

Leuk om kado te geven bij een housewarming of om te geven als verjaardagskado als iemand helemaal dol is op zijn/haar woonplaats / lievelingsstad.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Voor de tekst plaatsen we geheel uw eigen gekozen tekst in 2 regels onder elkaar onder de plattegrond. U vult de tekst naar wens in in de daarvoor bestemde open velden. Wenst u geen tekst in de eerste of tweede regel onder de plattegrond dan laat u dit veld leeg.

Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes. 

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail van het gebied. Let op: dit is nog geen weergave van de uiteindelijke poster echter willen we aan de slag gaan met én het juiste gebied én de juiste schaal. Na uw akkoord is er dan ook geen wijziging meer mogelijk ten aanzien van in- of uitzoomen.

Indien u hiervoor het akkoord heeft gegeven gaat onze ontwerper aan de slag met de definitieve poster. Ook deze wordt u per mail ter goedkeuring aangeboden. Aan de plattegrond zelf kan niets meer gewijzigd worden daar de optie, het gebied en de schaal reeds door u geaccodeerd zijn.

Het akkoord op de definitieve proef is bedoeld voor de positie van de plaatsbepaling. de tekst, grootte van de tekst en de positie van de tekst. Indien dit eveneens door geaccodeerd is gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond.

Bent u op zoek naar de weergave van een wijk, een gebouw, een bepaalde straat waar dan ook ter wereld, een gehucht of een wereldstad, geen enkel probleem, ook deze optie is natuurlijk in te vullen.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss