Vorige Artikel 23 van 36 Volgende

Plattegrond 's-Heer Hendrikskinderen - Lijntekening

Artikelnummer: PLATSHEERH
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtige weergave van de plaats 's-Heer Hendrikskinderen. Uitgevoerd op posterpapier met keuze voor 6 formaten.

 

Altijd al een groots fan geweest van je geboortedorp, de stad waar je favoriete voetbalclub speelt of de stad waarin je gestudeerd of gewerkt hebt? Nu brengen we de plattegrond van je favoriete stad of dorp ter wereld uit op posterformaat. 

Bij dit artikel is de keuze gemaakt voor de plaats 's-Heer Hendrikskinderen.. 's-Heer Hendrikskinderen is een dorp in de gemeente Goes, in de Nederlandse provincie Zeeland. 

Leuk om kado te geven bij een housewarming of om te geven als verjaardagskado als iemand helemaal dol is op zijn/haar woonplaats / lievelingsstad.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze plattegrond is uitgevoerd als een lijntekening.

Voor de tekst plaatsen we geheel uw eigen gekozen tekst met de mogelijkheid voor 2 regels, U vult de tekst naar wens in in de daarvoor bestemde open velden. Wenst u geen eigen tekst onder de plattegrond dan laat u dit veld leeg.

Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes. 

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail van het gebied. Let op: dit is nog geen weergave van de uiteindelijke poster echter willen we aan de slag gaan met én het juiste gebied én de juiste schaal. Na uw akkoord is er dan ook geen wijziging meer mogelijk ten aanzien van in- of uitzoomen. Op het aan u aangeboden gebied zullen sommige straten door de zoom niet weergegeven zijn deze zullen dan ook niet op de uiteindelijke proef komen.

Indien u hiervoor het akkoord heeft gegeven gaat onze ontwerper aan de slag met de definitieve poster. Ook deze wordt u per mail ter goedkeuring aangeboden. Aan de plattegrond zelf kan niets meer gewijzigd worden daar de optie, het gebied en de schaal reeds door u geaccodeerd zijn.

Het akkoord op de definitieve proef is bedoeld voor de tekst, grootte van de tekst en de positie van de tekst. Indien dit eveneens door geaccodeerd is gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond.

Bent u op zoek naar de weergave van een andere stad of dorp waar dan ook ter wereld, een gehucht of een wereldstad, geen enkel probleem, ook deze optie is beschikbaar onder de categorie plattegronden. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss