-15%

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende

Kerstkaart Scrabble Namen wit, set van 4

Artikelnummer: KERST005
€ 4,95 € 4,20 (inclusief 21% btw)

Wens iedereen een fijne decembermaand, een gelukkig uiteinde en een voorspoedig 2021 met deze prachtige kerstkaart.

In onze collectie hebben we dit jaar diverse uitvoeringen van kerstkaarten. Een kaart welke je kunt sturen aan vrienden en familie om hen een stel fantastische feestdagen, een prettig uiteinde van 2020 en een voorspoedig 2021 te wensen.

Bij deze de uitvoering een scrabble speelveld op een witte achtergrond, De namen uit het gezin worden als een scrabblebord weergegeven boven de gelukswens voor de kerstdagen en 2021. In het daarvoor bestemde open veld vul je de namen in die wij dienen toe te voegen op de kerstkaart. Rondom de namen komen rode  sterretjes om de kerstsfeer te benadrukken.

Alvorens de kerstkaarten voor u gedrukt worden ontvangt u een proef van het scrabble speelveld zoals wij deze hebben samengesteld. Na uw  goedkeuring gaat de order pas ingepland worden voor productie.

Deze kaart wordt in een set van 4 stuks geleverd inclusief enveloppen voor de prijs van €4,95
Bij een afname van meerdere sets wordt er een korting gehanteerd.

1 set van 4 stuks= €4,95 per set
3 sets of meer = €4,75 per set
5 sets of meer = €4,50 per set
7 sets of meer = €4,25 per set

Bekijk ook zeker het verdere aanbod kerstkaarten in deze gelijke categorie. Ze hebben allen het postkaart formaat van stevige kwaliteit. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de kaart? Laat het ons weten voorafgaande aan uw bestelling.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss