-15%

Vorige Artikel 1 van 9 Volgende

Wonderful time of the year - Poster Kerst

Levertijd & Verzendkosten: POSMOSTZW
€ 7,95 € 6,75 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster in kerstsfeer met de tekst it's the most wonderful time of the year. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Ga je het huis weer prachtig decoreren voor de laatste maand van het jaar. De decembermaand is een maand vol leuke feestdagen. Te beginnen met Sinterklaas en daarna de kerstdagen met als afsluiting oud en nieuw.

Deze poster mag zeker niet ontbreken in een gezellige gedecoreerde kamer. In een prachtige zwart wit combinatie, witte letters op een zwarte achtergrond staat de tekst er erg mooi op. It's the most wonderful time of the year is de tekst die op deze poster staat. De tekst wordt vergezeld met een prachtig hartje en een ster.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss