-15%

Vorige Artikel 2 van 20 Volgende

Kerstsok met eigen naam of namen

Artikelnummer: KERST14
€ 6,95 € 5,90 (inclusief btw)

Jouw naam of die van je kinderen gedrukt op een jute kerstsok. Leuk als decortie voor de kerst.

Ben je ieder jaar weer druk bezig om de diverse attributen tevoorschijn te halen om de woonkamer en de rest van het huis helemaal in de kerststemming te brengen? Wij hebben een prachtig item voor je, de gepersonaliseerde kerstsok.

De kerstsok wordt aan de blanco zijde voorzien van uw gewenste naam of namen. Er is een optie om deze te laten drukken op het rode omgeslagen gedeelte bovenaan de sok of op het jute gedeelte over de lengte van de sok. De gewenste optie en de gewenste naam kunt u invullen in de daarvoor bestemde velden.

Mocht je graag meer dan 1 naam op de sok wensen dan kunnen we deze tegen een kleine meerprijs plaatsen over de lengte van het jute gedeelte van de kerstsok. Voor iedere plaatsing is er keuze uit diverse drukkleuren.

Aan de achterzijde van de sok bevindt zich een print van sneeuwvlokken, een arreslee of de tekst merry christmas. Natuurlijk is deze zijde niet te gebruiken in combinatie met het plaatsen van de naam op het jute gedeelte. Wenst u de print ook aan de voorzijde dan is enkel de opdruk op het rode omgeslagen gedeelte mogelijk en hiervoor kunt u HIER de juiste kerstsok bestellen.

Een bijzonder item om de kerst van 2020 een persoonlijke tint te geven. De kerstsok heeft aan de bovenzijde een ophanglus. De juste versie wordt geleverd zolang de voorraad strekt. Hierna zal automatisch een rode blanco sok met witte band worden geleverd.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss