-15%

Vorige Artikel 3 van 20 Volgende

Kerst theelichtjes - 9 designs

Artikelnummer: KERST66
€ 3,95 € 3,36 (inclusief btw)

Sierlijke theelichtjes welke voorzien zijn van een print in het thema kerstmis. Keuze uit 9 uitvoeringen waarbij enkele te personaliseren.

Bij het aanbreken van de decembermaand wordt het gehele huis in de kerstsfeer omgetoverd. Alles wordt prachtig versierd en daarmee wordt het huis gezellig ingericht. Ook een prachtig fonkelend kaarsje op de salontafel of op het dressoir mag niet ontbreken.

Met een keuze uit maar liefst 9 verschillende designs bieden we deze prachtige glazen theelichtjes aan. Ze worden stuk voor stuk allemaal in het keuzemenu benoemd. Kiest men voor het theelichtje met naam en datum of het potje waarop de naam van zijn of haar eerste kerst komt te staan dan kunnen deze gegevens ingevuld worden in de daarvoor bestemde open velden.

Tevens kan er gekozen worden uit enorm veel drukkleuren voor de 9 designs. Een setjee van bijvoorbeeld drie stuks kunt u op deze wijze mooi afwisselen met diverse drukkleurtjes. Voor de voorbeelden hebben we de kleur zwart gebruikt. 

Heeft u graag een eigen tekst op de potjes dan is dat ook zeker mogelijk. Neemt u voorafgaand aan uw bestelling contact met ons op via info@kjekk.nl

Natuurlijk zijn de prachtige witte theelichtjes ook te gebruiken als leuke potjes met heerlijke lekkernijen erin of om er een klein kerstboompje in te plaatsen als decoratie in huis.  Stel uw eigen setje samen en zorg voor een prachtig fonkelende kerst.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss