-15%

Vorige Artikel 5 van 19 Volgende

Wensboompje met naam en wens of groet

Levertijd & Verzendkosten: KERST38
€ 2,50 € 2,12 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Houten wensboompjes welke voorzien worden van een naam naar keuze en een wens, groet of vraag op de onderzijde.

Met de kerstdagen nodig je vrienden en familie uit om gezellig op visite te komen. Het liefst het hele huis vol zodat er één en al gezelligheid in huis te vinden is. Natuurlijk staat de lunch of het diner ook op het programma en schuiven we allen gezellig aan aan tafel. Met natuurlijk een verrassing in petto!

Verras de gasten en / of je eigen gezin met een wensboompje van hout. Dit betreft de layout van een kerstboompje welke in een houder gestoken wordt met op de houder de voornaam van de persoon waarvoor het wensboompje is bedoeld. Dit kan natuurlijk ook heel goed dienen als naamkaartje voor de plaats van de gast. Deze naam vult u in in het daarvoor bestemde open veld. U kiest er tevens voor of u achter zijn of haar naam een hartje, sterretje, uitroepteken, vraagteken of lachend gezichtje wenst. Ook de optie voor geen symbool is mogelijk. Voor de kleur van het stripje waar de naam en het symbool op komen heeft u tal van keuzes.

Vervolgens kan er gekozen worden als extra optie om aan de onderzijde van het blokje een wens of groet te laten stempelen in een speelse letter. Dit vlak geeft ruimte aan maximaal 30 tekens inclusief spaties en een eventuele punt of uitroepteken. Cijfers en een vraagteken zijn helaas niet mogelijk.

Met deze tekst kunt u een onthulling of aankondiging doen of iemand een belangrijke vraag stellen of welverdiend compliment geven. Natuurlijk is kerstmis daar het ideale moment voor.  Zo ziet u dat naast het naamkaartje voor de plaats van de gast ook een verborgen boodschap dit item een extra uitdaging geeft. 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss