Vorige Artikel 10 van 19 Volgende

Boomschijf met eigen tekst

Levertijd & Verzendkosten: SCHIJF
€ 7,95 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Stel op een originele wijze een dierbare de belangrijke vraag of hij/zij getuige wil zijn.

Bij het voorbereiden van de bruiloft komen er van allerlei zaken aan bod om de uiteindelijke trouwdag tot een perfecte dag te laten verlopen. Eén van de zaken is het vragen van je getuige(n).

Stel hem of haar nu de bijzondere vraag om getuige te zijn op jullie bruiloft en wel op een originele wijze. Via een boomschijf voorzien we door middel van stempeltechniek deze vraag. De boomschijf heeft een doorsnede van circa 9 tot 11 cm.

De stempels worden per letter handmatig op de boomschijf aangebracht hetgeen een stoer effect geeft. De tekst uit het voorbeeld is hetgeen welke bij dit item wordt aangeboden. Mocht u een andere tekst wensen vernemen we dit graag via het keuzemenu en daarvoor bestemde open veld.

Bij een eigen tekst zijn alleen letters mogelijk. Wensen ten aanzien van symbolen zijn altijd mogelijk om op te geven echter kan deze niet altijd gegarandeerd worden. Cijfers zijn niet mogelijk.

Natuurlijk is de vraag gericht aan een bepaald persoon. De naam van hem of haar kunt u doorgeven in het daarvoor bestemde open veld. Deze naam zal terugkomen op de positie zoals op het voorbeeld.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss