Vorige Artikel 8 van 68 Volgende

Ja met trouwdatum en namen op plateau

€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Prachtig houten plateau voorzien van het jawoord tezamen met de trouwdatum. Daaronder plaatsen we de namen van het bruidspaar.

 

Ben je op zoek naar een prachtig cadeau voor het bruidspaar dan is altijd één ding erg belangrijk. Het bruidspaar vindt het prachtig om zichzelf terug te zien in het item. Een persoonlijk item is daarom op zijn plaats. 

Bij dit houten bord waarvan de vorm, kleur en soort bij iedere schijf anders is daar deze puur natuur betreft en met de hand vervaaridigd is vermelden we het jawoord dat het bruidspaar naar elkaar uitgesproken heeft. Daarbij plaatsen we de trouwdatum van de bruid en bruidegom in de notatie zoals aangegeven in het voorbeeld (dd.mm.jj). Als klap op de vuurpaal komen onderaan het houten plateau de beide voornamen van het bruidspaar te staan.

Deze gegevens kunnen bij de betreffende open velden ingevoerd worden. Voor de drukkleur van de tekst zijn vele mogelijkheden van kleuren mogelijk. Zie hiervoor de laatste foto voor de uitleg per kleur.

Het geheel wordt op een keurige wijze verzonden in een passende doos. U kunt het bij aankomst direct overhandigen aan het bruidspaar. Iedere schijf uit deze collectie is uniek daar zoals aangegeven iedere schijf met de hand vervaardigd is en de kleur, scheuren hoeken en vormen puur natuur betreft. We proberen voor iedere schijf een bepaalde diameter aan te houden. We zorgen natuurlijk voor de mooiste passende combinatie van het jawoord, de trouwdatum en de beide namen.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss