-20%

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Fijne feestdagen + Namen - Flessenpost

Levertijd & Verzendkosten: KERST54
€ 7,95 € 6,36 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

De eeuwenoude flessenpost brengen we terug in een nieuw jasje. Als kerstgeschenk een mooie herinnering van woorden.

Bij deze flessenpost geef je een prachtig geschenk aan een dierbare in de dagen voorafgaand aan kerstmis. Bij deze uitvoering staat er vermeld: Fijne feestdagen welke gevolgd wordt met 2 namen welke bij elkaar maximaal 8 letters kunnen zijn. Indien het 1 naam of een ander woord mag zijn is de ruimte circa 11 letters.

Breng op een bijzondere manier je kerstboodschap over. Door middel van flessenpost voorzien van jouw belangrijke boodschap breng je tegelijk een origineel kerstgeschenk over. Een kerstgroet van woorden die als blijvende herinnering bewaard kan blijven.

Het geschenk bestaat uit een 16 cm lange glazen buisje voorzien van een dop van kurk. We plaatsen hierin bijvoorbeeld de tekst: 
-Vrolijk Kerstfeest Andre & Ria
-Vrolijk Kerstfeest Schatjes
-Vrolijk Kerstfeest xxx

U heeft diverse keuzes voor de inhoud. Uw gewenste tekst plaatsen we in diverse gekleurde kaders te weten: Zwart, Roze, Blauw, Rood, Fuchsia, Paars, Mos Groen of Lime Groen. U maakt hiervoor de keuze in het daarvoor bestemde keuzemenu. Dit wordt geplaatst op een houten plateau. 

Het buisje wordt naar wens voor u gevuld met enkele fonkelende sterretjes.

Aan de buitenzijde verbinden we de kurk met het buisje door middel van een grof koord en een cadeaulabel of letterkoord voorzien van een passend groen kerstboompje. Het label is in diverse opties uit te leveren: 
-Leeg label (u kunt dit label dan zelf beschrijven)
-Label met gestempelde tekst (maximaal 20 tekens inclusief spaties)
-Label voorzien van geschreven tekst
-Koord met letterkralen (maximaal 15 letters)

Het koord met letterkralen kan een mooie toevoeging zijn op de tekst in het buisje. Is er bijvoorbeeld niet genoeg ruimte in het buisje voor beide namen dan is het koord met letterkralen wellicht een juiste optie. Hiervoor geldt een kleine meerprijs.

De keuze voor het label of koord geeft u aan in het daarvoor bestemde keuzemenu. 

Dit feestelijk kerstgeschenk wordt door ons met uiterste zorg samengesteld, goed beschermd ingepakt en verzonden met de juiste transporteur. Uitvoering van tekst is exact gelijk aan het voorbeeld.

Bij hogere afname hanteren we staffelkorting, te weten:
Bij afname van 10 tot en met 24 stuks -> 10% korting
Bij afname van 25 tot en met 99 stuks -> 20% korting
Bij afname van 100 stuks of meer, is prijs op aanvraag

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss