Vorige Artikel 27 van 65 Volgende

2 Namen met trouwdatum - Houten bord

€ 24,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Prachtig houten bord voorzien van de namen van het bruidspaar tezamen met de trouwdatum. Een prachtig bord met stoere letter.

 

Natuurlijk wil iedereen een leuke herinnering aan die ene mooie dag, de trouwdag. Een prachtige decoratie in huis welke hen herinnert aan de mooiste dag uit hun leven. Wij verzorgen een prachtig houten bord voorzien van de beide voornamen van het bruidspaar met daaronder de trouwdatum. Deze gegevens kunnen ingevoerd worden in de daarvoor bestemde open velden.

Op dit prachtig houten bord met een formaat van 30 x 30 cm zijn natuurlijk vele quotes en persoonlijke info mogelijk om te voorzien. Deze vonden we juist leuk je te tonen. Let op, dit bijzondere bord wordt voorzien van oogjes in de linker en rechter bovenhoek zodat deze gemakkelijk op te hangen is. 

Iedere tekst of tekens bewerkt op dit bord wordt uit het hout gesneden zodat het geheel, wanneer het hangt, een soort van 3D effect krijgt. De snijlijnen geven een donkere gloed aan het hout hetgeen het effect versterkt.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss