Vorige Artikel 7 van 26 Volgende

Wij gaan trouwen - Flessenpost + 2 Namen

Artikelnummer: FP019
€ 6,50 (inclusief 21% btw)

De eeuwenoude flessenpost brengen we terug in een nieuw jasje. Te voorzien met een bijzondere vraag, wens of boodschap.

Hierbij de uitvoering: Wij gaan trouwen + datum met daarbij de voornamen van twee personen in kralen geregen aan een koord. Tevens is er de keuze aan de klant om de bovenzijde van de glazen koker te voorzien van het kanten randje of deze weg te laten.

De keuze voor de kleur, ondergrond en label zijn volledig te personaliseren naar eigen wens.

Breng op een bijzondere manier je boodschap over. Stel iemand die ene belangrijke vraag of bedank hem of haar op een unieke wijze. Door middel van flessenpost voorzien van jouw belangrijke boodschap breng je tegelijk een origineel geschenk over. Deze zijn geheel te personaliseren met bijvoorbeeld namen, geboortedatum, trouwdatum etc.

Het geschenk bestaat uit een 16 cm lange glazen buisje voorzien van een dop van kurk. Hiermee geef je een ultiem cadeau. We plaatsen hierin bijvoorbeeld de tekst: Wij gaan trouwen 23-05-18

Een volledig gevulde tekst in een afgesloten glazen buisje heeft plaats voor maximaal 29 tekens. 

U heeft diverse keuzes voor de inhoud. Uw gewenste tekst plaatsen we in diverse gekleurde kaders te weten: Zwart, Roze, Blauw, Rood, Fuchsia, Paars, Mos Groen of Lime Groen. U maakt hiervoor de keuze in het daarvoor bestemde keuzemenu.

Dit kader plaatsen we op een houten plateau met keuze voor licht- of donkerkleurig hout. Ook deze keuze maakt u in het keuzemenu.

Aan de buitenzijde verbinden we de kurk met het buisje door middel van een grof koord. Hieraan bevestigen we beide voornamen van de personen die gaan trouwen. Deze bestaan uit kraaltjes voor een speels effect.

Dit feestelijk geschenk wordt door ons met uiterste zorg samengesteld, goed beschermd ingepakt en verzonden met de juiste transporteur. 

Bij hogere afname hanteren we staffelkorting, te weten:
Bij afname van 10 tot en met 24 stuks -> 10% korting
Bij afname van 25 tot en met 99 stuks -> 20% korting
Bij afname van 100 stuks of meer, is prijs op aanvraag

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss