Vorige Artikel 4 van 15 Volgende

WishName Armband - Flessenpost

Artikelnummer: NJNAME
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Geef iemand deze prachtige armband cadeau welke voorzien wordt van een naam naar keuze. Verpakt in flessenpost.

Deze prachtige armband met de benaming WishName is een exclusief model welke met de hand gemaakt is en bestaat uit Miyuki kraaltjes. Miyuki kraaltjes staan bekend om de kwaliteit en de identieke vorm waardoor deze armband als een prachtig sieraad gedragen kan worden.

In de armband wordt een naam naar keuze ingebracht met de unieke Miyuki kraaltjes. Zie ook het voorbeeld van de foto. De naam kun je doorgeven in het daarvoor bestemde open veld. Voor zowel het gehele bandje als voor de naam zijn de kleuren door jezelf te bepalen. Zie hiervoor de laatste foto, deze communiceren met de benamingen uit het daarvoor bestemde keuzemenu.

Tevens is er de keuze voor een zilver en een goudkleurig bandje.

Dit sieraad wordt verpakt in een glazen buisje met een kurken dop erop. Als flessenpost is dit een unieke manier om de armband cadeau te geven. De armband wordt bevestigd op een houder en aan de buitenzijde sluiten we de dop af met een grof touwtje voorzien van een sierlijk hartje en een passend label. Op het label kan een tekst naar wens gestempeld of geschreven kan worden (max. 20 tekens). 

De keuze voor de uitvoering van het label is als volgt:
-Leeg label
-Label met bestempelde aangeleverde tekst
-Label met beschreven aangeleverde tekst.

Uw gewenste keuze kunt u maken in het keuzemenu. De eventuele tekst kunt u in het daarop volgende open veld invoeren. 

Dit prachtig handgemaakte sieraad wordt met de grootste zorg verpakt en aan u verzonden.. De armband heeft een omtrek welke kan variëren van 16,5 cm tot 21,5 cm.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss