Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Morsecode armband met eigen naam - Flessenpost

Artikelnummer: FP048
€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Unieke armband in flessenpost voorzien van een gewenst woord of iemands naam omgezet in morsecode. 

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een dierbaar persoon dan hebben we deze prachtige armbandjes voor hem of haar verpakt in de bekende flessenpost. Het zijde koord hetgeen leverbaar is in 7 kleuren wordt voorzien van sterling zilver kraaltjes en buisjes hetgeen de morsecode zal voorstellen. In het daarvoor bestemde meerkeuzemenu kies je de kleur van het koord.

In het daarvoor bestemde open veld kun je de naam van een persoon of 1 woord doorgeven hetgeen wij zullen omzetten in morsecode. De geheime taal die over en weer door de gehele wereld gebruikt wordt en waarbij letters in diverse gebieden de gelijke betekenis hebben. Vaak wordt dit getypeerd als codes kort en codes lang.

Deze armband heeft een knijpsluiting waarbij diverse omtrekken voor om iedere pols mogelijk zullen zijn. De prachtige armband zal in de welbekende flessenpost verpakt worden. Een glazen buisje waarin een houten staafje zal voorzien worden van de betreffende armband. Op het hout stempelen we het woord of de naam welke je door hebt gegeven om om te zetten in morsecode. Op dit glazen flesje gaat een kurk en aan het flesje komt een label te hangen waarop een persoonlijke tekst komt te staan. Deze tekst (gestempeld of sierlijk geschreven) geef je door in het daarvoor bestemde open veld. Ook een leeg label is natuurlijk mogelijk, deze kun je dan zelf beschrijven bij aankomst van uw bestelling.

Wil je iemand een hart onder de riem steken, steunen in moeilijke tijden of laten weten dat je altijd aan die persoon zult denken gebruik dan een krachtig woord als "positief" of "kracht". Natuurlijk is het altijd leuk om iemands naam om te laten zetten in morsecode en te gebruiken bij een leuk accessoire als deze armband.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss