Vorige Artikel 8 van 15 Volgende

Arrow Armband zwart / zilver - Flessenpost

Artikelnummer: ARROWSIL
€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Geef iemand deze prachtige Arrow armband cadeau met keuze uit 3 kleurstellingen. In flessenpost met een persoonlijke groet.

Deze prachtige armband met de benaming Arrow is een exclusief model welke met de hand gemaakt is en bestaat uit Miyuki kraaltjes. Miyuki kraaltjes staan bekend om de kwaliteit en de identieke vorm waardoor deze armband als een prachtig sieraad gedragen kan worden. Halverwege de armband wordt een pijltje geplaatst hetgeen symbool staat voor de kracht die je iemand toewenst en meegeeft met deze armband. De pijl is in combinatie met de zwart geregen Miyuki kraaltjes leverbaar in 3 kleuren, te weten zilver, zwart en goud. Bij bestelling van dit item gaat u voor de combinatie van een zwarte band met zilveren pijl.

Dit sieraad wordt verpakt in een glazen buisje met een kurken dop erop. Als flessenpost is dit een unieke manier om de armband cadeau te geven aan een dierbare. De armband wordt bevestigd op een houder en aan de buitenzijde sluiten we de dop af met een grof touwtje voorzien van een sierlijk hartje en een passend label. Op het label kan een tekst naar wens gestempeld of geschreven worden (max. 20 tekens). Een persoonlijke wens of groet als toevoeging op dit bijzonder cadeau.

De keuze voor de uitvoering van het label is als volgt:
-Leeg smal label
-Leeg breed label
-Label met bestempelde aangeleverde tekst
-Label met beschreven aangeleverde tekst.

Uw gewenste keuze kunt u maken in het keuzemenu. De eventuele tekst kunt u in het daarop volgende open veld invoeren. 

Dit prachtig handgemaakte sieraad wordt met de grootste zorg verpakt en aan u verzonden.. De armband heeft een omtrek welke kan variëren van 16,5 cm tot 21,5 cm.

U kunt tegen een meerprijs extra armbanden voorzien van uw gewenste kleur pijl(en) bijbestellen. Bij afname van meer dan 1 armband wordt bij deze keuze de zilveren pijl verpakt in het buisje en de 2e en eventueel derde arband er los, doch mooi verpakt bijgeleverd.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss