Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Bouwtoren gastenboek trouwdag

€ 24,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Een gastenboek voor de gasten van je bruiloft in de vorm van een stapeltoren. Hierop vullen de gasten hun wens aan jullie in.

 

In de voorbereidingen naar het trouwfeest toe wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Geen verrassingen op de dag zelf, want dat is de dag dat helemaal in het teken hoort te staan van jullie huwelijk.

Zoals de taart, het feest, de fotoreportage, het stadhuis, de ringen etc wil je natuurlijk ook het prachtige gastenboek niet vergeten. Daarop bieden we je een bijzonder origineel idee. Het bouwtoren gastenboek.

Deze bouwtoren bestaat uit enorm veel bouwstenen en zoals je gasten in de avonduren vast een prachtig feestje kunnen bouwen zijn we er ook van overtuigd dat ze tezamen dit gastenboek kunnen opbouwen. 

Bij de set wordt een stapeltoren geleverd waarbij de steentjes dienen als de schrijfruimte voor een persoonlijke boodschap aan jullie. 

Daarbij leveren we een kaartje waarop jullie namen vermeld staan met de trouwdatum erbij, maar natuurlijk ook de duidelijke aanwijzing dat op deze prachtige dat dit gastenboek in de vorm van een bouwtoren jullie uitvoering van gastenboek is! Eens kijken of we samen een feestje kunnen bouwen.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss