Vorige Artikel 9 van 9 Volgende

Gastenboek met houten hartjes v.a. 50 stuks

€ 34,95 (inclusief 21% btw)

Een gastenboek bestaande uit een gepersonaliseerd houten kistje in de vorm van een hart inclusief schrijfbare hartjes.

 

Vind je het leuk om tijdens jullie bruiloft een origineel gastenboek te hebben waarbij enig activiteit van de gast gewenst is, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een prachtige editie.

Hierbij ontvang je een prachtig houten kistje in de vorm van een hart welke op diverse wijzen gepersonaliseerd kan worden op zowel de bovenkant van de deksel als op de binnenzijde van de deksel.

In het voorbeeld staat op de buitenzijde Mr en Mrs plus de achternaam en een symbool. Aan de binnenzijde van de klep staat de trouwdatum vermeld. Al deze informatie net als de drukkleur van de tekst kunt u doorgeven in de daarvoor bestemde open- of meerkeuzevelden.

Voor in de hartjesbox kan men kiezen uit diverse aantallen van houten hartjes. Deze hartjes kunnen eenvoudig met een normale pen beschreven worden. Zo kan iedere gast op jullie bruiloft zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de hartjes een wens of groet opschrijven. Natuurlijk gericht aan jullie als bruidspaar. Standaard wordt de box gevuld met 50 hartjes. Dit is steeds uit te breiden met 50 stuks.

Tevens wordt de hartjesbox voorzien van witte confetti, hetgeen natuurlijk past bij een bruiloft. Een origineel gastenboek waar nog meet veel plezier in terug gekeken zal worden.

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss