Vorige Artikel 11 van 15 Volgende

GeoYes Armband - Flessenpost

Artikelnummer: NJ502
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

Geef iemand deze prachtige armband cadeau in geo stijl voorzien van de coördinaten waar jij ten huwelijk bent gevraagd. 

 

Deze prachtige armband met de benaming GeoYes is een exclusief model welke met de hand gemaakt is en bestaat uit Miyuki kraaltjes. Miyuki kraaltjes staan bekend om de kwaliteit en de identieke vorm waardoor deze armband als een prachtig sieraad gedragen kan worden.

Het adres waar jij ten huwelijk bent gevraagd, de plaats waar jullie elkaar hebben leren kennen, de plek waar jullie elkaar het jawoord gaven of de plek waar jullie huisje boompje beestje hebben kun je invoeren in het open veld. Wij zetten deze om in coördinaten en zorgen dat deze verwerkt worden in de prachtige armband van Miyuki kraaltjes.

Dit sieraad wordt verpakt in een glazen buisje met een kurken dop erop. Als flessenpost is dit een unieke manier om de armband cadeau te geven. De armband wordt bevestigd op een houder en aan de buitenzijde sluiten we de dop af met een grof touwtje voorzien van een sierlijk hartje en een passend label. Op het label kan een tekst naar wens gestempeld of geschreven kan worden (max. 20 tekens). 

De keuze voor de uitvoering van het label is als volgt:
-Leeg smal label
-Leeg breed label
-Label met bestempelde aangeleverde tekst
-Label met beschreven aangeleverde tekst.

Uw gewenste keuze kunt u maken in het keuzemenu. De eventuele tekst kunt u in het daarop volgende open veld invoeren. 

Dit prachtig handgemaakte sieraad wordt met de grootste zorg verpakt en aan u verzonden.. De armband heeft een omtrek welke kan variëren van 16,5 cm tot 21,5 cm.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss